Beleefpas wordt UiTPAS Beleefregio: vrijetijdspas voor iedereen

Gepubliceerd op dinsdag 19 december 2023 15.35 u.
UiTPAS, de voordeelkaart voor cultuur en vrije tijd, is er vanaf maandag 18 maart 2024 ook in onze Beleefregio. Met de UiTPAS Beleefregio kan je in Bekkevoort, Kortenaken, Glabbeek, Geetbets, Linter en Zoutleeuw voordelig deelnemen aan tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten.

De 3-in-1 pas voor vrije tijd

  1. Voordelen en punten sparen
  2. Voor sport, jeugd en cultuur
  3. Voor jong en oud

Met de UiTPAS spaar je punten wanneer je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten van UiT-partners in heel Vlaanderen. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets, een gadget … Als je een UiTPAS koopt, krijg je meteen al enkele leuke welkomstvoordelen cadeau!

De UiTPAS is er voor iedereen, jong en oud. De UiTPAS Beleefregio is voor kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis. Volwassenen betalen € 5. De UiTPAS staat op naam, elk gezinslid heeft een eigen pas nodig en kan dus genieten van de voordelen. Je moet maar één keer een UiTPAS te kopen, deze is levenslang geldig.

Mensen met een beperkt budget kunnen onder bepaalde voorwaarden een UiTPAS aan kansentarief kopen voor € 1. Op vertoon van je UiTPAS aan kansentarief krijg je 80% korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders.

Wanneer en waar?

Vanaf maandag 18 maart 2024 kan je de UiTPAS Beleefregio kopen/afhalen op verschillende locaties in Bekkevoort, Kortenaken, Glabbeek, Geetbets, Linter en Zoutleeuw. 

In Bekkevoort kan je tijdens de openingsuren een UiTPAS Beleefregio kopen/afhalen bij het onthaal in het gemeentehuis, de bibliotheek en de dienst vrije tijd.

Meer info

Voor een overzicht van alle activiteiten in onze regio kan je terecht op www.UiTPASBeleefregio.be.