Jeugdbewegingen

Scouts “Inderdaad” Assent 

Deze scoutsgroep behoort tot de koepel Scouts en Gidsen Vlaanderen. Het is een gemengde scoutsgroep met leden tussen 6 en 17 jaar. Elke zondagnamiddag organiseren zij toffe en avontuurlijke activiteiten. Verzamelen doen ze aan de scoutslokalen (achter zaal Trefpunt) in Assent.

Contact: groepsleiding@scoutsassent.be 
Website: www.scoutsassent.be

Chiro Maïs Bekkevoort 

De Chiro biedt plezier en vertier voor groot en klein. Er is spel: buiten en binnen. Elke weekend (ook tijdens de schoolvakanties) kan je hen vinden in het chirolokaal, achter de kerk in Bekkevoort. Kinderen tussen 6 en 18 jaar zijn welkom.

Contact: chirobekkevoort@gmail.com 
Website: www.chirobekkevoort.be 

KLJ Molenbeek-Wersbeek

Bij de Katholieke Landelijke Jeugd kan je vanaf 6 jaar terecht voor allerhande activiteiten. Er wordt geknutseld, gewandeld, geravot en gespeeld. De activiteiten vinden plaats om de twee weekends. De KLJ-lokalen liggen aan de Halensebaan in Molenbeek-Wersbeek.

Contact: klj.molenbeekwersbeek@gmail.com
Website: http://kljmw.weebly.com 

Jeugdhuis De Zwik

Sinds 2002 kan elke jongere vanaf 16 jaar terecht in jeugdhuis De Zwik in Bekkevoort.

Het jeugdhuis is elke vrijdag en zaterdag geopend van 20u tot 2u. Deze werking wil een ontmoetingsplaats zijn voor jongeren uit de ganse gemeente. Je kan er gezellig samen zijn met vrienden of deelnemen aan de speciale activiteiten die er minimaal één maal per maand georganiseerd worden. Deze kunnen zowel recreatief zijn als vormend. Iedereen vindt er wel zijn gading. Lid kan je worden door een lidkaart aan te kopen bij de bestuursleden van het jeugdhuis.

Meer info omtrent de werking en de activiteiten kan je bekomen bij het bestuur (jeugdhuis.dezwik@gmail.com) of op de website: www.dezwik.be.

Locatie: Halensebaan 88, 3461 Molenbeek-Wersbeek

Deel deze pagina