Infogids

Lees de infogids online

Het lokaal bestuur Bekkevoort geeft om de twee jaar samen met een gespecialiseerde uitgeverij een gemeentelijke infogids uit. Alle inwoners ontvangen een exemplaar in hun postbus.
Deze gids is een handige wegwijzer die heel wat informatie bevat over zowel de dienstverlening door ons lokaal bestuur als andere dienstverleningen in Bekkevoort.

Infogids 2023-2024: oproep vrije beroepen

In 2023 verschijnt er opnieuw een infogids. Deze gids is een handige wegwijzer die heel wat informatie bevat over dienstverleningen in Bekkevoort door ons lokaal bestuur en anderen.

Personen met een vrij beroep (dokters, tandartsen, dierenartsen, architecten, advocaten …) die niet vermeld staan in de vorige editie of verhuisd zijn, kunnen dit melden: telefonisch op 013/46 05 60 of per e-mail: communicatie@bekkevoort.be. Doe dit voor 30 september 2022.

Voor de uitgave van de infogids werkt het lokaal bestuur enkel samen met uitgeverij Inforegio / Publi-touch bvba. Enkel Inforegio / Publi-touch bvba staat in voor advertentiewerving. Ze beschikken ook over een legitimatiebrief van het lokaal bestuur Bekkevoort.

 

Deel deze pagina