Verpleegkundigen gezocht voor vaccinatiecentra

Gepubliceerd op donderdag 16 december 2021 12.55 u.
Januari 2022 is dé beslissende maand om onze inwoners een boosterprik te geven en zo te beschermen tegen het coronavirus, en in het bijzonder de nieuwe omikronvariant. Om dat mogelijk te maken, kunnen de vaccinatiecentra alle hulp gebruiken. In het bijzonder dat van verpleegkundigen.

Ben jij actief in dienst? Of verpleegkundige op rust, maar nog lang geen zin om stil te zitten? Wil jij het verschil maken in deze cruciale periode? Kom dan gerust meehelpen in het vaccinatiecentrum (Aarschot en/of later Webbekom).

Hoe, waar en wanneer kan ik als verpleegkundige helpen?

Vanaf 3 januari 2021 wordt elke weekdag tussen 8u en 20.30u gevaccineerd in vaccinatiecentrum Aarschot. Je kan daar zelfs vroeger je hulp aanbieden: ook tussen Kerstmis en Nieuwjaar wordt er gevaccineerd. Vanaf 24 januari 2021 is je hulp ook meer dan welkom in het nieuwe vaccinatiecentrum in Webbekom (Diest).

We werken telkens in shiften van 4u. Je kan intekenen voor een shift of voor een hele dag. Je kan ook helpen bij het optrekken van de vaccins tijdens een shift van 2u tot 3u.

Zelfstandige verpleegkundigen werken aan een uurtarief, vrijwilligers krijgen een vrijwilligersvergoeding. Natuurlijk krijg je ook pakken dankbaarheid.

Wil je komen vaccineren?

Meld je dan bij Eerstelijnszone Demerland door te mailen naar an@elzdemerland.be.


Bedankt aan iedereen die mee met ons de strijd aangaat tegen het virus!