Verbeteren deel asfalt oprit Bekkevoort richting Limburg (E314)

Gepubliceerd op zaterdag 21 mei 2022 9 u.
Vanaf maandagavond 23 mei 2022 (19u) tot dinsdagochtend 24 mei 2022 (6u) werkt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op de E314 in Bekkevoort.

Vlak aan de oprit van Bekkevoort richting Halen vertoont een deel van het asfalt oneffenheden. Een aannemer vernieuwt dit stuk met vaste signalisatie op een nacht en sluit daarom deze oprit af. In dezelfde nacht vernieuwt de aannemer in één beweging een 30-tal meter asfalt van de pechstrook en het rechter rijvak richting Aarschot. Zo een drie kilometer verder tussen het complex Tielt-Winge en Aarschot. Dit gebeurt met een mobiele werf.

Een nacht omleiding voor verkeer vanuit Provinciebaan

De oprit van Bekkevoort richting Halen wordt met vaste signalisatie een nacht afgesloten. Verkeer dat vanuit de Provinciebaan (N29) richting Limburg wil rijden, neemt via de Staatsbaan de E314 naar het vorige op- en afrittencomplex Tielt-Winge om daar een keerbeweging te maken richting Halen. Het verkeer richting Provinciebaan kan nog altijd de afrit blijven nemen.

3 km verderop op de E314 richting Aarschot tussen het complex Tielt-Winge en Aarschot wordt de korte werfzone van 30 m beveiligd door een mobiele werf. De pechstrook en de rechterrijstrook worden hier ingenomen. Het verkeer kan over 1 rijstrook blijven doorrijden.

Meer info over deze werken op website AWV