Grabbelpas (vakantiewerking)

Online inschrijven

In de zomervakantie valt er heel wat te beleven in Bekkevoort! Met de vakantiekampen hebben we verscheidene leuke themaweken voor verschillende leeftijdsgroepen verspreid over de hele gemeente. 

Programmabrochure

In de brochure vind je het volledige zomeraanbod voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Tijdens de vele activiteiten kunnen de kinderen samen ravotten, sporten, spelen, knutselen, dansen, koken en nog zo veel meer. Lees zeker de praktische info na voor meer informatie.

De brochure wordt verspreid via de Bekkevoortse scholen. De boekjes kunnen ook gratis opgehaald worden bij de dienst vrije tijd, in het gemeentehuis, in de bib en bij BKO Stekelbees.

Kinderen kunnen tijdens schoolvakanties genieten van het gevarieerde aanbod van activiteiten georganiseerd door de Grabbelpas. Op een Grabbelpas activiteit staan spel en plezier centraal, kinderen kunnen kiezen uit knutselen, avontuur, sport, ontspanning, actie, …

Om deel te nemen aan de activiteiten heeft het kind een Grabbelpas nodig. Deze Grabbelpas is te koop bij de jeugddienst. Met de Grabbelpas kan het kind deelnemen aan Grabbelpasactiviteiten in de eigen gemeente en aan activiteiten georganiseerd in andere deelnemende gemeenten. Daarnaast geeft de Grabbelpas ook korting of voordelen bij uitstappen met het gezin of met een aantal vriendjes.

Voorwaarden

Om deel te nemen aan de activiteiten van de Grabbelpas moet het kind:

  • in het bezit zijn van een Grabbelpas
  • ingeschreven zijn voor de Grabbelpasactiviteiten.

Deel deze pagina