Vaccinatie coronavaccin

Gepubliceerd op donderdag 30 september 2021 11.40 u.
Op deze pagina vind je meer informatie over de vaccinatie van het coronavaccin, het vaccinatiecentrum en de oproep voor vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum.

Waar en wanneer krijg ik mijn vaccin?

Inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem konden terecht voor hun coronavaccin in Den Amer in Diest (foto's vaccinatiecentrum). Op 15 september 2021 sloot het vaccinatiecentrum Den Amer zijn deuren.

Alle mensen ouder dan 65 jaar krijgen een extra prik. 65-plussers uit Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem kunnen daarvoor terecht in Aarschot. Zij krijgen hiervoor een uitnodiging.

Het vaccinatiecentrum van Aarschot organiseert in september en oktober extra open prikdagen, ook voor de inwoners van Bekkevoort.

Via My Health Viewer kan je zelf je vaccinaties, medicatie, medisch dossier en andere gegevens raadplegen. Surf naar www.myhealthviewer.be


Callcenter

Voortaan kan je met al je vragen over coronavaccinatie terecht bij het vaccinatiecentrum in Aarschot op het nummer 016/26 19 10 van maandag tot en met vrijdag tussen 10u en 12u en tussen 13u en 16u.

Het callcenter van vaccinatiecentrum Den Amer is niet langer bereikbaar. 


www.laatjevaccineren.be

Coronavaccin-informatieWaarom coronavaccinatie belangrijk is

Volgorde van vaccinerenVeelgestelde vragen coronavaccinatie


Nieuwsberichten