Vaccinatie coronavaccin

Gepubliceerd op vrijdag 3 december 2021 9 u.
Op deze pagina vind je meer informatie over de vaccinatie van het coronavaccin, het vaccinatiecentrum en de oproep voor vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum.

Waar en wanneer krijg ik mijn vaccin?

Inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem konden terecht voor hun coronavaccin in Den Amer in Diest (foto's vaccinatiecentrum). Op 15 september 2021 sloot het vaccinatiecentrum Den Amer zijn deuren.

Boostervaccin

Alle meerderjarigen krijgen een uitnodiging voor een boostervaccin. Inwoners van Bekkevoort kunnen voor de boosterprik terecht in het vaccinatiecentrum in Aarschot

Het boostervaccin mag je ten vroegste vanaf 2 maanden na de eerste en enige prik met het vaccin van Johnson & Johnson, 4 maanden na de tweede dosis AstraZeneca, en 6 maanden na de tweede dosis Moderna of Pfizer krijgen.

Meer info boostervaccinVolgorde boostervaccin

QVAX

Ook het vaccinatiecentrum van Aarschot zal gebruikmaken van de reservelijst van QVAX (www.qvax.be) voor de boosterprik.

Meer info QVAX

Via My Health Viewer kan je zelf je vaccinaties, medicatie, medisch dossier en andere gegevens raadplegen. Surf naar www.myhealthviewer.be


Callcenter

Je kan met al je vragen over coronavaccinatie terecht bij het vaccinatiecentrum in Aarschot op het nummer 016/26 19 10 van maandag tot en met vrijdag tussen 10u en 12u en tussen 13u en 16u.

Het callcenter van vaccinatiecentrum Den Amer is niet langer bereikbaar. 


www.laatjevaccineren.be

Coronavaccin-informatieWaarom coronavaccinatie belangrijk is

Volgorde van vaccinerenVeelgestelde vragen coronavaccinatie

Covid Safe Ticket aanvragen


Nieuwsberichten