Vaccinatie coronavaccin

Gepubliceerd op donderdag 9 september 2021 13 u.
Op deze pagina vind je meer informatie over de vaccinatie van het coronavaccin, het vaccinatiecentrum en de oproep voor vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum.

Waar en wanneer krijg ik mijn vaccin?

Inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem kunnen terecht voor hun coronavaccin in Den Amer in Diest (foto's vaccinatiecentrum).

Nog tot 15 september 2021 wordt er volop gevaccineerd in Den Amer. Daarna sluit het vaccinatiecentrum haar deuren en kunnen we er weer volop culturen! Vanaf dan kan je in de stadsfeestzaal in Aarschot terecht voor je prik. We blijven uiteraard voor alle inwoners een oplossing zoeken. Ook het callcenter blijft bereikbaar (weekdagen 9u-12u) via 013/39 19 19.

Het vaccinatiecentrum van Aarschot organiseert in september en oktober extra open prikdagen, ook voor de inwoners van Bekkevoort.

Inhaalvaccinatie voor wie zijn tweede vaccin gemist heeft

Tweede kans op vaccinatie

Hoe bereik ik het vaccinatiecentrum?

Er zijn rolstoelen beschikbaar in het vaccinatiecentrum. Breng zeker een begeleider mee mocht je die nodig hebben.

Via My Health Viewer kan je zelf je vaccinaties, medicatie, medisch dossier en andere gegevens raadplegen. Surf naar www.myhealthviewer.be


Callcenter

Het vacccinatiecentrum heeft een eigen callcenter, waar inwoners terecht kunnen met vragen en om hun afspraak te bevestigen of wijzigen. Het nummer 013/39 19 19 is elke weekdag bereikbaar van 9u tot 12u.


www.laatjevaccineren.be

Coronavaccin-informatieWaarom coronavaccinatie belangrijk is

Volgorde van vaccinerenVeelgestelde vragen coronavaccinatie


Nieuwsberichten