Vacature technisch assistent poetsdienst OCMW

Gepubliceerd op vrijdag 9 maart 2018 8.38 u.
OCMW Bekkevoort zoekt een technisch assistent voor de poetsdienst. Het gaat om een deeltijds (19/38) contract van onbepaalde duur. Er is een wervingsreserve van 2 jaar.

Functie

Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning van inwoners van Bekkevoort die wegens ziekte, lichamelijke ongeschiktheid of bijzondere sociale omstandigheden, permanent of tijdelijk, zelf onvoldoende in staat zijn hun woning te onderhouden.

Profiel

Je bent meerderjarig, sociaal ingesteld en werkt nauwgezet.

Aanbod

Een deeltijds (19/38) contract onbepaalde duur in een stabiele omgeving, een aangepast loonpakket D1-D3 (geïndexeerd bruto maandloon: min. € 927 – max. 1.443) aangevuld met maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding en een
2de pensioenpijler.

Interesse?  

Stuur je motivatiebrief, curriculum vitae én een bewijs van goed gedrag en zeden voor 23 maart 2018 via e-mail (info@ocmwbekkevoort.be) of via aangetekende brief t.a.v. de voorzitter Diane Boghe, E. Coolsstraat 17, 3460 Bekkevoort.
Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure neem je contact op met OCMW-secretaris Anja Convents (013/46 05 91, info@ocmwbekkevoort.be).