Tabletkiosk app Happy Hageland in gemeentehuis

Gepubliceerd op dinsdag 4 februari 2020 9.19 u.
Het Hageland wordt steeds meer digitaal. Dankzij LEADER Hageland komen er in de hele regio tabletkiosken waar je de ‘Happy Hageland’-app kan raadplegen. Het Bekkevoortse gemeentehuis is één van de eerste locaties in het Hageland met een tabletkiosk.

De gemeente Bekkevoort lanceerde goed twee jaar geleden samen met heel wat andere Hagelandse gemeenten, de provincie, vzw LEADER-Hageland+ en andere partners een innovatief project om met de Hagelandse gemeenten digitaal in beeld te komen via een gratis app, Happy Hageland.

De Happy Hageland app is een handige tool voor inwoners en bezoekers van het Hageland. Je kan er lokale info terugvinden van je thuisgemeente of de Hagelandse gemeente waar je je op dat moment bevindt.

Maak kennis met de app

Om deze digitale dienstverlening te accentueren kan je vanaf het voorjaar in ieder gemeentehuis van de deelnemende Hagelandse gemeenten en in de toeristische infopunten een Happy Hageland tablet vinden. In het Bekkevoortse gemeentehuis kunnen burgers via de tablet de app leren kennen sinds eind januari 2020.

Gratis downloaden

Je vindt de app terug in de Google Play Store en de App Store waar je de app gratis kan downloaden.

Meer info vind je op www.happyhageland.be.