(Sp)rankelend Hageland: ontdek de Hagelandse wijndomeinen

Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2019 11 u.
Toerisme Vlaams-Brabant organiseert samen met enkele Hagelandse gemeenten, waaronder de gemeente Bekkevoort, (Sp)rankelend Hageland. Vier weekends, tussen 17 augustus en 8 september, openen de Hagelandse wijndomeinen hun deuren. De Bekkevoortse wijnhoeves zijn op 24 en 25 augustus 2019 aan de beurt.

Bekkevoortse wijnhoeves

Wijndomein Kluisberg

Terwijl de kinderen zich uitleven op het springkasteel, gidsen wijnbouwer Jos Vanlaer en zijn vrouw Daniëlla je door de wijnmakerij. Met een gratis proevertje nadien. Honger? Neem een belegd broodje. En daarna op stap naar de naburige wijndomeinen.
Adres: Rijnrode 5, 3460 Assent.

Domein Petrushoeve

Wandel over dit domein, daal af in de oude wijnkelder en verken de nieuwe vinificatieruimte van deze Hagelandse wijnhoeve. Op het terras wachten je lekkere hapjes uit de streek en een glas wijn, een biertje of een unieke gin op basis van druiven. De kinderen leven zich uit op de springkastelen en tussen de dieren. 

Adres: Halensebaan 36, 3461 Molenbeek–Wersbeek.

Brochure

Voor (Sp)rankelend Hageland is een speciale, handige brochure ontwikkeld die je een overzicht geeft van alle activiteiten en daarnaast nog wat extra informatie meegeeft.
Deze brochure verkrijg je gratis op het gemeentehuis (onthaal).

Meer info

www.toerismevlaamsbrabant.be/wijn