Speciaal zomeraanbod in Bekkevoortse bibliotheek

Gepubliceerd op dinsdag 10 juli 2018 13.52 u.
De zomer is voor veel mensen de tijd om eindelijk te genieten! De Bekkevoortse bibliotheek helpt je hierbij graag op weg.

Dwarsliggers en e-boeken

Velen onder ons trekken in de zomer de wijde wereld in. Ook al verblijf je maar een weekje in het buitenland, een spannend boek of een leuke feelgoodroman komt altijd van pas. Op een gezellig terrasje in Zuid-Frankrijk, aan een meertje in Italië, ’s avonds in het hotel of aan je vakantiehuisje …

Een mooi boek maakt je reis helemaal af. Wil je veel boeken meenemen, maar zie je op tegen al dat extra gewicht? Dan zijn Dwarsliggers misschien iets voor jou. Dit zijn volwaardige boeken in een kleiner formaat. Ze passen moeiteloos in je handtas, broekzak of binnenzak en maken je bagage zo veel lichter.

Of misschien nog beter: een e-reader met e-boeken. Het toestel weegt 250 g, ongeacht het aantal boeken dat erop staat. Je bespaart al snel 2 kg! Je kan per uitleenbeurt 3 e-boeken aanvragen. Je kiest in de catalogus welke boeken je wil ontlenen en reserveert vervolgens je e-reader via bibliotheek@bekkevoort.be of aan de balie van de bibliotheek. Je krijgt een bericht als de e-reader voor je klaarligt en je hem mag komen afhalen.

Het ontlenen van e-readers en e-boeken is gratis.

Zomer van het spannend boek

In de maanden juli en augustus worden fans van spannende boeken en bloedstollende thrillers extra verwend tijdens de zomer van het spannende boek. Standaard boekhandel selecteerde de beste thrillers en spannende boeken van het moment.

De bibliotheek heeft ze voor jou samengebracht op een themastand, herkenbaar aan het moordzomerlogo.

Is het boek van jouw keuze uitgeleend? Niet getreurd, in de bibliotheek vind je nog veel meer thrillers en spannende literatuur die je haren de hele zomer laten rechtstaan van puur griezelplezier.

Films en series

De zomervakantie is ook de ideale periode om films en series te kijken waar je anders weinig tijd voor hebt. Het aanbod dvd’s in de bib wordt regelmatig aangevuld met de laatste nieuwigheden.

Bij de series vind je o.a. Game of Thrones, Narcos, Pretty Little Liars, The legacy, Hell on Wheels,… Nieuwe films zijn o.a. Star Wars The last Jedi, Paddington 2, Coco, Patser, Dikkertje Dap, All the money in the world, Three billboards outside Ebbing Missouri

Films kosten 0,50 euro per week. Voor een serie betaal je 1 euro voor 3 weken.

Zomervakantie bibliotheek

De bibliotheek is gesloten op woensdag 11 juli 2018 (Vlaamse feestdag) en zaterdag 21 juli 2018 (nationale feestdag).

Het jaarlijks verlof van de bib is van 23 juli 2018 tot en met 5 augustus 2018.