Yoga-initiatie

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2019 14 u.
Na het succes van de verschillende yoga-initiatiereeksen in het voorjaar van 2019 organiseert de gemeente Bekkevoort opnieuw nieuwe initiatiereeksen.

Onder leiding van yogini Adriana Stan leer je alle basishoudingen van de yoga, maar ook de juiste ademhalingstechnieken. Yoga is een sport die heel wat gezondheidsvoordelen inhoudt en geschikt is voor iedereen. Zo heeft yoga heel wat voordelen: yoga geeft een betere lichaamshouding, ontspant het lichaam, vergroot het genieten in het nu, zorgt voor een groter besef van het lichaam en de geest, vermindert impulsieve reacties op emoties en gedachten, vermindert slapeloosheid, verbetert de conditie van de spieren verbeteren en verlaagt de bloeddruk.

Praktische info

Waar en wanneer?

  • Elke donderdag vanaf 12 september 2019 om 9u in de polyvalente zaal van de bibliotheek, E. Coolsstraat 17A, 3460 Bekkevoort.

  • Elke woensdag vanaf 18 september 2019 om 19u in de turnzaal van de gemeentelijke basisschool “De Verre Kijker”, Staatsbaan 181, 3460 Bekkevoort.

Meebrengen?

Handdoek, flesje water, yogamat (als je geen eigen yogamat hebt, zijn er ook enkele matjes ter beschikking). Draag comfortabele kleding.

Deelnameprijs?

€ 10 per les. Als je inschrijft voor de ganse lessenreeks (10 lessen) betaal je slechts € 75.

Schrijf je in bij de dienst vrije tijd (sport)