Nieuwe website bibliotheek online

Gepubliceerd op dinsdag 5 februari 2019 16.18 u.
De website van de bibliotheek zit in een nieuw jasje en is geschikt voor mobiel gebruik. Het webadres blijft hetzelfde: bekkevoort.bibliotheek.be.

Ontdek de nieuwe website van de bib

In 2019 pronken de meeste openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel met een gloednieuwe bibliotheekwebsite, met een strak design en geschikt voor mobiel gebruik. De bibliotheken van Vlaams-Brabant, dus ook de bibliotheek van Bekkevoort, zijn recent ook overgeschakeld op een nieuw design.

Wat vind je op de nieuwe website van de bibliotheek?

Allereerst kan je zoeken in de catalogus om te zien welke materialen de bib allemaal in huis heeft. Je kijkt van thuis uit of je favoriete boek of dvd in de bibliotheek aanwezig is of dat iemand anders je net voor was. Je zal zien dat de lay-out een beetje is aangepast, maar de zoekmogelijkheden blijven identiek.

Als je inlogt op bekkevoort.bibliotheek.be, kan je zelf je boeken verlengen, boeken reserveren, lijstjes aanleggen van boeken die je nog wil lezen en veel meer. Bovendien krijg je via het programma recommander leestips voor jou op maat gemaakt.

De nieuwste boeken uit de volwassenencollectie, strips, dvd’s en jeugdboeken worden je visueel aangeboden in een handige boekencarrousel. Even klikken op de cover en je weet alles over de nieuwe items in onze bibliotheekcollectie.

Wil je weten welke activiteiten de bibliotheek in de nabije toekomst organiseert of heb je interesse in de culturele evenementen? Surf dan naar de rubrieken activiteiten en nieuws.

Nieuwsbrief

Wil je zeker niets missen? Schrijf dan in voor de gloednieuwe maandelijkse nieuwsbrief van de bibliotheek en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, activiteiten en leuke weetjes uit de bibliotheek en cultuurdienst. Je schrijft hiervoor in opĀ bekkevoort.bibliotheek.be.

Zie je niet meteen de nieuwe website? Dit kan te maken hebben met je surfinstellingen.
Probeer dan een harde refresh:

  • Windows: ctrl + F5
  • Mac/Apple: Apple + R of command + R

Ontdek de nieuwe website van de bib