Mijn Warm Huis

Gepubliceerd op woensdag 7 april 2021 8 u.
Ontdek met de digitale tool "Mijn Warm Huis" hoe je huis scoort op vlak van energie en via welke maatregelen je kan besparen.

Veel woningen verliezen nog te veel energie terwijl dit vaak met eenvoudige middelen kan aangepakt worden. Benieuwd hoe jouw woning scoort? Wat kan beter? Welke maatregelen kan je nemen om het comfort te verhogen en/of je energiefactuur te verlagen? Hoeveel kan een renovatie kosten? En hoeveel bespaar je ermee? Zijn er premies waarvoor je renovatie in aanmerking komt? Via Mijn Warm Huis krijg je een antwoord op al deze vragen, op maat van jouw woning. Bekijk je mogelijkheden en download het stappenplan.

Surf naar www.bekkevoort.be/mijnwarmhuis

Gepersonaliseerd stappenplan

Via enkele eenvoudige vragen berekent deze toepassing hoe je woning scoort op het vlak van energie. Je kan er maatregelen (zoals dakisolatie, nieuwe beglazing of zonnepanelen) kiezen om je woning energiezuiniger te maken. Mijn Warm Huis toont wat de impact van deze ingrepen is voor je woning op energetisch vlak. Via een gepersonaliseerd stappenplan bekom je een inschatting van de investeringskosten en de premies die je hiervoor kan krijgen. Tenslotte word je ook doorverwezen naar initiatieven die de gemeente en andere organisaties aanbieden om je te ondersteunen bij het renovatieproces.


Deze tool werd mogelijk gemaakt door een samenwerking met Interleuven in het kader van het Europese See2Do!-project waarin 17 partners uit Vlaanderen en Zuid-Nederland samenwerken rond lokale energie-acties. See2Do! wordt gefinancierd binnen het Interreg V Vlaanderen-Nederland programma, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.