Jeugdboekenmaand in bib

Gepubliceerd op dinsdag 26 februari 2019 15.08 u.
Tijdens de jeugdboekenmaand (1-31 maart 2019) staat de vriendschap centraal in de bib van Bekkevoort. Het programma: een leuke wedstrijd, gratis uitleen van dvd's uit de jeugdcollectie en een voorleesuurtje.

Er zijn goede vrienden, beste vrienden, verloren en vergeten vrienden, vrienden van op school, vrienden van de voetbalclub, vrienden die familie zijn, oude vrienden, nieuwe vrienden, voorlopig onbekende vrienden, onzichtbare vrienden, boekenvrienden, dierenvrienden, Facebookvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd.

Tijdens deze Jeugdboekenmaand vieren we in de bib de vriendschap!

Wedstrijd ‘Tel de geluksvriendjes’¬†

In de bibliotheek wonen tijdens de jeugdboekenmaand twee schaapjes. Ze brengen een hele boel geluksvriendjes mee. Kan jij raden hoeveel vriendjes onze schaapjes hebben meegebracht?
Iedere deelnemer (tot en met 12 jaar) aan de wedstrijd krijgt een leuk gadget. Drie hoofdwinnaars krijgen een boekenpakket.

Gratis uitleen dvd’s uit de jeugdcollectie

Tijdens de hele maand maart kan je alle dvd’s uit de jeugdcollectie gratis ontlenen. Reden genoeg om samen met je vrienden en vriendinnen een leuke filmnamiddag te plannen.

Voorleesuurtje

Het gratis voorleesuurtje op woensdag 20 maart 2019 (14u-15u) staat ook in het teken van de vriendschap. Op bekkevoort.bibliotheek.be (vernieuwd!) ontdek je welk boekje vertelster Gina zal voorlezen. Breng je beste vriendje mee, dan wordt het nog gezelliger!

Alle kinderen van de 2de kleuterklas t.e.m. het 2de leerjaar zijn welkom. Schrijf ze wel in via bekkevoort.bibliotheek.be of bij de bib.