Jeugdboekenmaand 2023

Gepubliceerd op maandag 27 februari 2023 14.45 u.
In maart 2023 is het Jeugdboekenmaand in de Bekkevoortse bib. Het thema is dit jaar "geluk". Het bibteam heeft een mooi programma uitgewerkt.

Voor de scholen organiseert de bib auteurslezingen en een workshop, maar ook in de vrije tijd kunnen kinderen in maart 2023 in de Bekkevoortse bib terecht voor een selectie strips, films en boekjes vol geluk. Bovendien kunnen ze deelnemen aan twee leuke wedstrijdjes en is er een voorleesuurtje!


Wat een geluk: altijd prijs met de twee wedstrijden

Ben je een echte boekenwurm of wil je ontdekken of je van lezen gelukkig wordt?

Kom in maart naar de bib en vraag je leesgeluk-spaarkaart aan de balie. Je mag meteen een klein gelukje mee naar huis nemen. Lees 5 boeken of strips naar keuze en verzamel zo 5 stempels. Opdracht volbracht? Wat een geluk: jij mag iets kiezen uit onze prijzenmandjes!

Teken of schrijf je liever?

Waar wordt jij gelukkig van? Laat je fantasie de vrije loop! Teken, schilder of schrijf er een leuke tekst over in het speciale geluks-versier-kader. Opdracht volbracht? Wat een geluk: jij mag iets kiezen uit onze prijzenmandjes!

Deelnameformulieren haal je af in de bibliotheek in maart tijdens de openingsuren. Het indienen van de forumlieren mag tot en met zaterdag 15 april 2023.

Ieder kind kan per wedstrijd één keer deelnemen.


Voorleesuurtje

De bib organiseert een voorleesuurtje voor kinderen van de 2de kleuterklas t.e.m. het 2de leerjaar op woensdag 22 maart 2023 om 14u. 

Meer info en inschrijven