Gemeentelijke infogids

Lees de infogids online

De gemeente Bekkevoort geeft om de twee jaar samen met een gespecialiseerde uitgeverij een gemeentelijke infogids uit. Alle inwoners ontvangen een exemplaar in hun postbus.
Deze gids is een handige wegwijzer die heel wat informatie bevat over zowel gemeentelijke als andere dienstverleningen in Bekkevoort.

De infogids is gedrukt op papier dat het keurmerk van de Forest - Stewardship Council (FSC) draagt. Het FSC-label biedt de garantie dat het gebruikte hout en papier enkel afkomstig zijn uit goed beheerde bossen. 

Infogids 2021-2022: vrije beroepen

In 2021 verschijnt er opnieuw een infogids. Deze gids is een handige wegwijzer die heel wat informatie bevat over dienstverleningen in Bekkevoort door gemeente, OCMW en anderen.

Personen met een vrij beroep (dokters, tandartsen, dierenartsen, diëtisten, architecten, advocaten …) die niet vermeld staan in de vorige editie of verhuisd zijn, kunnen dit melden: telefonisch op 013/46 05 60 of per e-mail: communicatie@bekkevoort.be

Dit moet ten laatste gebeuren op 28 oktober 2020.

Voor de uitgave van de gemeentelijk infogids werkt de gemeente enkel samen met uitgeverij Inforegio / Publi-touch bvba. Enkel Inforegio / Publ-touch bvba staat in voor advertentiewerving. Ze beschikken ook over een legitimatiebrief van de gemeente.