Fotowedstrijd #ontdeknoordhageland

Gepubliceerd op dinsdag 30 juni 2020 14.28 u.
Om de mooie landschappen / natuur in onze streek extra in de picture te zetten, lanceert Regionaal Landschap Noord-Hageland een fotowedstrijd.

De laatste maanden is het aantal fietsers en wandelaars in de natuur sterk toegenomen. Genieten van het landschap: dat moedigen het Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw (RLNH) en de gemeente Bekkevoort alleen maar aan! 

Kom je op één van jouw tochtjes doorheen Noord-Hageland een bijzonder plekje tegen? Ontdek je een nieuwe trage weg bij jou om de hoek? Zie je zoemende bijen, kleurrijke bloemen, dartele reeën, vrolijke vogels? Toon hoe JIJ het landschap beleeft! Deel je foto’s op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #ontdeknoordhageland.

Win een streekproduct

Wie weet word je er nog voor beloond ook! Gebruik je de hashtag #ontdeknoordhageland op Facebook of Instragram, dan maak je kans op een goedgevuld streekproductenpakket van Lekker Hageland! De laatste nieuwe fiets-en wandelkaarten uit de streek zit ook in het wedstrijdpakket zodat je letterlijk élk hoekje van Noord-Hageland kan ontdekken! Blijf dus verwonderd om je heen kijken en deel je mooiste beelden op Facebook of Instagram. Je kan ook mailen naar RLNH (zie Info).

Info

Regionaal Landschap Noord Hageland, 016 63 59 54, info@rlnh.be, www.rlnh.be