EcoWerf maakt betaling en domiciliëring mogelijk via Doccle

Gepubliceerd op maandag 25 november 2019 11.06 u.
Vanaf 10 december 2019 kan je je facturen van intergemeentelijk milieubedrijf EcoWerf connecteren met Doccle.

Wat is Doccle?

Doccle is een veilig en eenvoudig digitaal archief op het internet, een handige manier om jouw administratie (bv. documenten van je bank, mutualiteit, elektriciteitsleverancier, afvalophaler …) op één plaats te beheren. Doccle werkt als een virtuele brievenbus: je ontvangt documenten (bv. facturen), je kan ze lezen, meteen online betalen én bewaren. Doccle is altijd en overal snel beschikbaar en is bereikbaar zowel via een computer als via de app (iOS en Android). Wil je een domiciliëring voor je afrekening van EcoWerf? Dan kan dat voortaan via Doccle.

Door deze samenwerking met Doccle kiest EcoWerf voor digitalisering en voor een vlottere, efficiëntere en vooral groenere administratie, zonder papier. Daarnaast blijven de huidige manieren van facturatie (bv. digitale betalingsuitnodiging via Mijn EcoWerf) bestaan.

Hoe kan ik me connecteren met Doccle?

Ben je nog niet geregistreerd op Doccle? Dan wacht je best je eerstvolgende betalingsuitnodiging af. Daarop staan je codes om te connecteren met Doccle. Je kan je codes vanaf 10 december 2019 ook opvragen via e-mail aan diftar@ecowerf.be of telefonisch op de groene lijn 0800/97 0 97. Zo kan je al connecteren met Doccle.

Meer info

 www.ecowerf.be