Dienstverlening op afspraak

Gepubliceerd op donderdag 25 februari 2021 9.15 u.
Update: de diensten blijven op afspraak werken.

Bericht 25 februari 2021

De gemeente Bekkevoort neemt de nodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden en kwetsbare risicogroepen te beschermen. De dienstverlening (gemeente en OCMW) blijft enkel op afspraak verlopen tot en met 31 augustus 2021, net als de zitdagen van de burgemeester en schepenen.

Openingsuren diensten

Maak een afspraak

De gemeentelijke en OCMW-diensten blijven enkel toegankelijk op afspraak. 

Je kan afspraken maken via een online toepassing op deze website. Dat gaat heel eenvoudig met een aantal basisgegevens die belangrijk zijn om de afspraak te kunnen inboeken. Je kan op die manier een afspraak maken op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dit kunnen zowel momenten in de voor- of namiddag als op donderdagavond zijn. Twee uur voor de afspraak ontvang je nog een herinnering via sms.

Indien nodig kan je de afspraak ook telefonisch (013/46 05 60) of aan het onthaalloket maken.

Bib

Vanaf 1 december 2020 is de bibliotheek wel weer open voor publiek tijdens de openingsuren met aangepaste coronamaatregelen (gelimiteerd aantal bezoekers, het nodige ontsmettingsmateriaal, mondmasker verplicht, voldoende ventilatie ...). 

E-loket

Ga naar het e-loket

Voor heel wat attesten, documenten, aanvragen, meldingen e.d. is een fysiek bezoek aan de diensten zelfs niet nodig. Dit kan je gratis en online regelen via het e-loket op deze website.

Zitdagen burgemeester en schepenen

De zitdagen van de burgemeester en schepenen vinden enkel plaats op afspraak tot en met 31 augustus 2021.