Compostactie op het recyclagepark: 3+1 gratis én een paar tuinhandschoenen

Gepubliceerd op dinsdag 31 augustus 2021 8.47 u.
In september en oktober 2021 krijg je gratis een paar tuinhandschoenen (zolang de voorraad strekt) bij de aankoop van compost op het recyclagepark. Bovendien krijg je één zak compost gratis als je drie zakken koopt (zolang de voorraad strekt).

Duurzame compost

Het najaar is een ideaal moment om je tuin te verwennen met compost. 

Compost is een gouden product, waar de bodem en alles wat erop groeit voordeel uit haalt. Met een portie compost voorzie je je planten en bomen van een voorraad voedingssupplementen bij de aanplant. Het geeft jouw gazon een opkikkertje en het is de ideale partner in de strijd tegen droogte. Zo wapen je je tuin tegen langere droogte- en hitteperiodes volgende zomer.

Ook het klimaat viert mee. Door duurzame gft-compost van EcoWerf te gebruiken, realiseer je een voetafdrukvermindering en sluit je de kringloop. Compost is een 100% natuurlijk product. Gft-compost van EcoWerf is goedgekeurd met het Vlaco-Kwaliteitslabel: het is gegarandeerd stabiel, gehygiëniseerd en humusrijk.

Deze actie van EcoWerf en Vlaco loopt van 1 september tot en met 31 oktober 2020 (zolang de voorraad strekt). Zakken compost van 40 liter kan je aankopen op alle recyclageparken van EcoWerf. Meer info over de aankoop van compost in grote hoeveelheden, levering aan huis, compostgebruik, samenstelling vind je op www.ecowerf.be.

EcoWerf organiseert de actie i.s.m. Vlaco.

Info