Samenaankoop (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten

Gepubliceerd op maandag 1 augustus 2022 14.11 u.
De regionale landschappen organiseren "Behaag je tuin", een samenaankoop van (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten in Vlaams-Brabant. Bestellen kan tussen 1 september 2022 en 15 oktober 2022 op www.behaagjetuin.be.

Bestellen (vanaf 1 september 2022)

Te droge, te natte of te hete zomers? Je kan je tuin eenvoudig klimaatbestendiger maken via deze samenaankoop. Verbeter de wateropname van je tuin en omgeving met diepwortelende bomen en struiken. Beter dan een gazon! Geniet van het verfrissend airco-effect van een boom op een hete dag. Beter dan een parasol!

Ook kleine (stads)tuinen maken een groot verschil. Het aanbod van bomen en haagpakketten is hierop afgestemd. Ook de klimplanten zijn echte blikvangers voor een kleinere tuin.

Hoe neem ik deel aan deze samenaankoop?

  • Surf naar www.behaagjetuin.be.
  • Bekijk het aanbod: klimaatbomen, bijvriendelijke bomen, hoogstam(fruit)bomen, gemengde pakketten voor hagen, bloesem- en bessenheggen, houtkanten, klimplanten, wilgenpoten …
  • Bestel tussen 1 september 2022 en 15 oktober 2022. Betalen kan met eco- en consumptiecheques.
  • Haal op zaterdag 10 december 2022 je plantgoed af in het gemeentelijk magazijn, Staatsbaan 307, 3460 Bekkevoort.
  • Planten en genieten maar van een heerlijk groen plekje!

De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs. Wil je ondersteuning en advies? Voor concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin mail je naar je regionaal landschap: info@rlnh.be. Ook onze dienst omgeving (013/46 05 60, omgeving@bekkevoort.be) kan je helpen.

Meer info

Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw, 016/63 59 54, info@rlnh.be