Voorstelling nieuw boek Ina Stabergh

Schrijfster Ina Stabergh (Berthy Stas), inwoonster van Bekkevoort, stelt haar nieuw boek voor. In het Oog van de Stilte: een parel is een fraai uitgegeven bloemlezing met nieuw en eerder verschenen werk. Het is een bibliofiele uitgave met harde kaft en leeslint: een hebbeding voor jezelf of om cadeau te doen.

De presentatie van deze gratis voorstelling is in handen van Juliaan Lauwers en het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door leden van de Koninklijke Fanfare De Eendracht.

Na de boekvoorstelling is er een receptie en de mogelijkheid om een exemplaar aan te kopen en te laten signeren.

Achtergrondinformatie Ina Stabergh

Naast haar vele prozawerken publiceerde Stabergh verscheidene dichtbundels en toneel. Zij was de eerste stadsdichter van Diest, eerste stadsdichteres van Vlaanderen en eerste Hagelanddichter. Met haar werk brengt zij Bekkevoort en deelgemeenten en bij uitbreiding het mooie Hageland meermaals onder de aandacht.

Samen met haar echtgenoot Fred was zij de promotor van Literaire Culturele Kring Apollo, een vereniging die gedurende 20 jaar auteurs uitnodigde om lezingen te geven in het Diestse Begijnhof, het gemeentehuis in Bekkevoort en GC de Maere in Tielt-Winge. Meer dan 300 schrijvers, dichters en muzikanten kwamen aan bod.

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Polyvalente zaal Bibliotheek

Organisatie

Openbare bibliotheek Bekkevoort