Kerstmarkt

Voor een verwarmend drankje kan je terecht in de gezellige verwarmde tent. Muziekbandjes zullen de bezoekers in de feeststemming brengen.
Er zijn heel wat standjes van Bekkevoortse verenigingen die zorgen voor lekkere versnaperingen, warme dranken en tal van leuke hebbedingetjes die je in de feestdagenstemming zullen brengen! 
De kerstman zakt ook in hoogst eigen persoon af naar de kersmarkt. Jong en oud kunnen hun kerstwensen met hem overlopen en samen op de foto gaan!

Het volledige programma vind je terug op de affiche.

Aangepaste verkeerssituatie

Om alles vlot en veilig te laten verlopen is er een aangepaste verkeerssituatie op zaterdag 16 december 2023 vanaf 10t tot zondag 17 december 2023, einde noodzakelijkheid:

 1. Alle voertuigverkeer, uitgezonderd dit van de organisatie, de hulpdiensten, de voertuigen die niet sneller dan stapvoets kunnen rijden, is verboden op het gedeelte van de Halensebaan begrepen tussen de woningen nrs. 90 en 43.
 2. Enkel plaatselijk verkeer is toegelaten op het gedeelte van de Halensebaan begrepen tussen:
  a) de Tiensebaan en de woning nr. 90
  b) de Heiblokstraat en de woning nr. 43
 3. Het is verboden te parkeren op het gedeelte van de Halensebaan begrepen:
  a) tussen de Tiensebaan en de woning nr. 90, rechts in richting Wersbeek
  b) tussen de Kerkstraat en de woning nr. 43, rechts in richting Meensel
 4.  Een omleiding is van kracht via de Driesstraat en Heiblokstraat
De verkeerstoestand zal aangeduid worden door middel van verkeerstekens die regelmatig naar vorm, duidelijk zichtbaar en overeenkomstig de wettelijke bepalingen worden aangebracht.

Informatie

Wanneer