WeDo 2.0 en meer... Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vier dagen gaan we aan de slag met LEGO®materialen om de wereld van STEM en techniek te exploreren. Dit onder de begeleiding van TEACH LEARN GROW zodat iedereen succeservaringen kan opdoen!

Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om gewoon te bouwen en samen te spelen met LEGO®.

Wat we concreet gaan doen:

LEGO® WeDo 2.0: Bouw zelf je LEGO®-robot en maak gebruik van tandwielen, motoren, sensoren… Als je klaar bent, moet je hem enkel nog programmeren! Toon je skills en laat de ingenieur en programmeur in jou los!
LEGO® Simple Machines: We testen de wetten van de wetenschap aan de hand van onze LEGO®-constructies. Hoe werken tandwielen? Hoe werkt een nokkenas? Hoe wordt wind omgezet in energie?
Vrij bouwen en spelen in de reuze LEGO®-stad met kei-veel dozen van LEGO® City, LEGO® Technics, LEGO® Creator en LEGO® Friends.
Met onze hersenlesjes planten we zaadjes voor een groeimindset die kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen (thema's als in jezelf geloven, niet bang zijn om fouten te maken, doorzetten ook als het moeilijk wordt, niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen).
Samen willen we ervoor zorgen dat elk kind een onvergetelijk tijd beleeft!!

TEACH LEARN GROW maakt deel uit van Edison Vlaanderen, meer info vind je via https://www.edison.vlaanderen/nl/over-ons

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 155,00

Waar

Oude Jongensschool

Organisatie

TEACH LEARN GROW