100 nieuwe nadars extra voor gemeentelijke uitleendienst

Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2019 11.01 u.
De gemeente Bekkevoort heeft 100 nieuwe nadars extra gekocht voor de gemeentelijke uitleendienst. Verenigingen en organisatoren van evenementen in de gemeente kunnen deze nadars gratis ontlenen.

Verenigingen en organisatoren van evenementen moeten wel een waarborgsom betalen. Deze waarborg krijgen ze na de activiteit terug als ze het materiaal in goede staat terugbrengen. 

Uitgebreide uitleendienst

Naast nadars kan je nog allerlei materiaal voor het organiseren van een evenement gratis (mits waarborg) ontlenen bij de uitleendienst van de gemeente: van een springkasteel over een podium tot een heuse muziekinstallatie. Meer informatie over de uitleendienst vind je op de gemeentelijke website (www.bekkevoort.be/uitlenen-evenementenmateriaal) of verkrijg je bij de dienst vrije tijd (013/46 05 65, jeugd@bekkevoort.be).

Bijkomende ondersteuning

Met deze investering van 8228 euro in nadars wil de gemeente alle erkende verenigingen, buurtfeesten en losstaande socio-culturele initiatieven (fuiven, evenementen …) in de gemeente bijkomend ondersteunen.