RSS-feed
A | A | A
Logo UiT in Bekkevoort

Tel. 013/46 05 60
Fax 013/32 29 77
E-mail:
info@bekkevoort.be

U bent hier: Home >> News overview >> Vacatures OCMW

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT SOCIALE DIENST (wervingsreserve van 1 jaar) 

Functie: informatie verstrekken i.v.m. sociale toelagen en rechten, verrichten van sociale onderzoeken, begeleiden van cliënten en dossierbeheer, psychosociale ondersteuning en crisisinterventie … 

Profiel: je hebt een groot probleemoplossend vermogen, je beschikt over communicatieve en administratieve vaardigheden. Je bent bereid om initiatief te nemen en permanent up-to-date te blijven. Je bent oprecht geïnteresseerd in de sociale thema’s van deze tijd en in de maatschappelijke structuren.
Je bent in het bezit van een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Aanbod: een voltijds contract van onbepaalde duur, een afwisselende job in een boeiende maar stabiele omgeving, een aangepast loonpakket B1 –B3 (geïndexeerd bruto maandloon: min. 2.365 euro – max. 3.985 euro) aangevuld met maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding en een 2de pensioenpijler.


MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT THUISDIENSTEN (wervingsreserve van 1 jaar)

Functie: coördinatie dienst gezinszorg, poetsdienst en de dienst maaltijdbedeling. 

Profiel: je geeft op een dynamische en anticiperende wijze leiding en coaching aan het personeel van de thuisdiensten. Je kunt goed plannen en organiseren en beschikt over communicatieve en administratieve vaardigheden. Empathie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn waarden die je nastreeft.
Je bent in het bezit van een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Aanbod: een voltijdse statutaire betrekking, een afwisselende job in een boeiende maar stabiele omgeving, een aangepast loonpakket B1 –B3 (geïndexeerd bruto maandloon: min. 2.365 euro – max. 3.985 euro) aangevuld met maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding.


VERZORGENDE (wervingsreserve van 1 jaar)

Functie: de verzorgende helpt de cliënt bij het normaal huishoudelijk en verzorgend werk in zoverre hij of zijn gezin daar zelf niet meer voor kan instaan.

Profiel: empathie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn waarden die je nastreeft. Je beschikt over een hiervoor in aanmerking komend studiebewijs.

Aanbod: een halftijds contract van onbepaalde duur, een afwisselende job in een boeiende maar stabiele omgeving, een aangepast loonpakket C1 –C2 (geïndexeerd voltijds bruto maandloon: min. 1.853 euro –  max. 3.117 euro) aangevuld met maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering, een fietsvergoeding en een 2de pensioenpijler.


Interesse voor één van bovenstaande functies?       

Stuur je motivatiebrief, CV , een kopie van je diploma én een bewijs van goed gedrag en zeden voor 22 maart 2017 via e-mail : info@ocmwbekkevoort.be of via aangetekende brief t.a.v. de voorzitter Diane Boghe, Eugeen Coolsstraat 17, 3460 Bekkevoort.

Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure neem je contact op met de OCMW-secretaris, Anja Convents op het nummer 013/460591 of mail naar info@ocmwbekkevoort.be