RSS-feed
A | A | A
Logo UiT in Bekkevoort

Tel. 013/46 05 60
Fax 013/32 29 77
E-mail:
info@bekkevoort.be

U bent hier: Home >> News overview >> Toetreding tot Leuven MindGate

De gemeente Bekkevoort is onlangs toegetreden tot de economische ontwikkelingsorganisatie Leuven MindGate. Via dit lidmaatschap wil de gemeente Bekkevoort zich profileren als alternatieve vestigingsplaats voor bedrijven die op zoek zijn naar ruimte in de regio Leuven.

Leuven MindGate is de nieuwe economische ontwikkelingsorganisatie van de stad Leuven, KU Leuven, UZ Leuven, andere kennisinstellingen, technologiebedrijven, creatieve bedrijven, netwerkorganisaties en organisaties met een sociaal karakter. Leuven MindGate wil internationaal uitpakken met de unieke troeven van het Leuvense en de samenwerking tussen alle spelers stimuleren. Meer investeringen en talent naar Leuven halen, is belangrijk voor de welvaart van de regio.

Bekkevoort als vestigingsplaats voor bedrijven
Ook de gemeente Bekkevoort wil zich profileren als alternatieve vestigingsplaats voor bedrijven die op zoek zijn naar ruimte in de regio Leuven. Samen met het platform Leuven MindGate kan ook de gemeente Bekkevoort internationaal gepromoot worden als ideale plek voor bedrijven binnen de gezondheidszorg, kenniseconomie en creatieve industrie.

Info
Dienst burger- en welzijnszaken, 013/46 05 64, burgerzaken@bekkevoort.be